Bitka za najpopularniju konzolu

Izvor: ITsvet.com, 08.Jul.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka za najpopularniju konzolu

Nakon što je završeno održavanje E3 događaja, veliki broj različitih aktivnosti je upriličen. Nintendo je formalno predstavio Wii U dok su kompanije Microsoft i Sony izbegle bilo kakvo objavljivanje informacija o novim igračkim konzolama na čijem razvoju rade. Uprkos malom broju dostupnih informacija, već sada je jasno da je bitka za najpopularaniju igračku konzolu započela odavno te da ulazi u novu fazu gde ima veći broj učesnika i gde je rizik veći nego ikada do sada. Među kompanijama koje će se svojim proizvodima boriti za laskavu titulu a samim tim i većinski tržišni udeo su Microsoft, Sony i Nintendo.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Microsoft kaže da je Wii U kao Xbox 360

Izvor: ITsvet.com, 09.Jul.2012, 11:20

Nakon ne baš tako impresivnog predstavljanja u toku održavanja E3 događaja od strane kompanije Nintendo, očekuje se objavljivanje finalnog dela slagalice, a to su datum pojavljivanja na tržištu i cena. Nintendo obično ne objavljuje tehničke specifikacije hardvera, ali uz veći broj igara dostupnih...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.