BitTorrent 7.9 Build 30637

Izvor: ITsvet.com, 08.Mar.2014, 08:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BitTorrent 7.9 Build 30637

BitTorrent je torrent klijent za razmenu podataka preko BitTorrent protokola. Ovaj softver korisnicima omogućava da razmenjuju, pretražuju, preuzimaju i upload-uju aplikacije, muzičke i video sadržaje, fotografije i druge fajlove. Neke od glavnih karakteristika BitTorrent protokola su mogućnost ograničenja propusnog opsega, dostupnost na većem broju jezika, opcija zakazivanja preuzimanja, kao i Proxy podrška. BitTorrent 7.9 Build 30637 je najnovija verzija koja je objavljena, a od ovog izdanja rešen je problem koji je primećen u okviru opcije ažuriranja, a izvršena su i druga minorna unapređenja u odnosu na prethodnu verziju.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Freemake Video Converter 4.1.3.11

Izvor: ITsvet.com, 09.Mar.2014, 07:07

Freemake nudi besplatni program za konvertovanje video sadržaja, a njegovi osnovni principi su lakoća upotrebe i odličan kvalitet izlaznog formata. Uz Freemake Video Converter moguće je besplatno konvertovanje video sadržaja u AVI, MP4, WMV, MKV, SWF, 3GP, DVD, MPEG, MP3, iPod, iPhone, PSP, Android...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.