BitTorrent 7.9.2 Build 32895

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2014, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BitTorrent 7.9.2 Build 32895

BitTorrent je torrent klijent za razmenu fajlova putem BitTorrent protokola, a ovaj softver korisnicima omogućava da razmenjuju, pretražuju, preuzimaju i upload-uju aplikacije, muzičke i video sadržaje, dokumente, fotografije i druge fajlove. BitTorrent podržava i mogućnost preuzimanja višestrukih fajlova istovremeno sa većeg broja peer-ova. Za svaki proces prikazuje se brzina preuzimanja i upload-ovanja, veličina fajla, naziv, broj peer-ova i drugo. Najnovija verzija koja je objavljena nosi oznaku BitTorrent 7.9.2 Build 32895 i ona sa sobom donosi minorna unapređenja u odnosu na prethodno izdanje.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FastPictureViewer 1.9 Build 337

Izvor: ITsvet.com, 12.Avg.2014

FastPictureViewer je pregledač fotografija dizajniran prvenstveno za profesionalne fotografe i nudi veliki broj različitih alata koji pomažu u vršenju automatskih funkcija, među kojima su kopiranje, premeštanje, brisanje, čuvanje i druge. Najnovija verzija ovog alata koja je objavljena nosi oznaku...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.