Bioskop u vašem domu – ViewSonic PJD5555W projektor

Izvor: ItRešenja.com, 24.Feb.2015, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bioskop u vašem domu – ViewSonic PJD5555W projektor

Na ovogodišnjem CES-u ViewSonic je predstavio novu seriju projektora koje odlikuje unapređen, moderniji dizajn i veća jačina osvetljenosti u odnosu na prethodne modele. Reč je o PJD5 seriji čiji su proizvodi namenjeni kancelarijama srednje veličine, učionicama i kućnoj zabavi. Projektori iz ove serije su različitog dometa i dolaze u tri različite rezolucije – SVGA, XGA i WXGA, a zajednička im je osvetljenost od 3200 lumena i kontrast u odnosu 15,000:1. Mi vam danas predstavljamo PJD5555w >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << model.

Ovaj projektor pripada WXGA grupi što znači da raspolaže 1280×800 rezolucijom. Odlikuje ga potpuno novi, zakrivljeni dizajn, koji ovom modelu dodaje dozu elegancije, što ne ide na uštrb audio vizuelnih performansi uređaja. On uključuje i neka pametna rešenja poput intuitivne i taktilne tastature za jednostavno rukovanje.

Vrhunski doživljaj slike PJD5555w duguje ekskluzivnoj SuperColor tehnologiji koja nudi širi spektar boja u odnosu na konvencionalne DLP projektore, omogućavajući na taj način korisnicima da uživaju u realističnijim i čistijim bojama. Ono što je značajno poboljšanje u odnosu na prethodne modele je veća jačina osvetljenosti koja sada iznosi 3,200 lumena, kao i visok kontrast u odnosu 15,000:1 u DynamicEco ili 2,400:1 u tipičnom režimu, što ovom projektoru omogućava jasnu reprodukciju u bilo kom okruženju, čak i u prostorijama sa velikom količinom ambijentalnog svetla. ViewSonic je pored slike mislio i na zvuk pa je uveo SonicExpert tehnologiju koja sadrži povećanu komoru zvučnika i snažnije pojačalo za potpuniji i intenzivniji zvuk.

PJD5555w poseduje HDMI konektivnost za transver slike i zvuka sa brojnih HD uređaja, kao i veliki broj dodatnih opcija za povezivanje. Potrebno je još istaći da je proizvođač uveo i DynamicEco režim koji redukuje potrošnju energije do 70% i produžava trajanje baterije do 10,000 sati. Model je dostupan i kod nas za nešto više od 70.000 dinara.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.