Betmobil dolazi u GTA Online

Izvor: B92, 07.Okt.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Betmobil dolazi u GTA Online

Rockstar još uvek nema u planu da nam otkrije dali radi na Grand Theft Auto 6, verovatno iz razloga što je prezauzet “pumpanjem” novog sadržaja u GTA Online, pošto veliki broj novina očekuje igrače u narednim mesecima.

Sasvim prijatna(i besna) novina je Betmobil, koji izgleda veoma moćno, a Rockstar je izdao i prvu zvaničnu sliku ovog automobila iz igre. Pored njega, u narednom periodu možemo očekivati i novi helikopter nazvan Hunter.

Već u oktobru nas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << očekuje Transform Race apdejt, koji donosi sasvim nove i jedinstvene staze za trkanje skoro svim mogućim vozilima – standardnim, off-road, čamcima, avionima, helikopterima, a tu je i skakanje sa padobranom.

A najavljeni su i novi modovi: Condemned, gde jedan igrač označen za smrt, i jedini spas mu je prenošenje “kletve” na drugog i tako dalje(slično kao igra šuge), i Dogfight donosi vazdušne borbe sa avionima stvorenim za tu namenu.

Ravojni tim je najavio još neke novine koje vas očekuju ovde.

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.