Besplatna radionica za testere u Novom Sadu

Izvor: ITdogadjaji.com, 05.Okt.2015, 10:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatna radionica za testere u Novom Sadu

Nakon okupljanja u formi druženja uz lean kafu u Novom Sadu, Beogradu i Nišu, Test’RS Club najavljuje prvu radionicu na temu Session Based Test Management.

Cilj radionice je upoznavanje polaznika sa osnovama exploratory testiranja i Session Based Test Management-a. Predavanje (sa vežbama) se sastoji iz uvoda u radionicu i potom tri celine: planiranje, izvršavanje testiranja i izveštavanje. Svaka celina se sastoji od teorijske pripreme, definisanja i potom izvršavanja >> Pročitaj celu vest na sajtu ITdogadjaji.com << zadataka.

Učešće je besplatno, a radionica će se održati u Hub&Coworking Apolo, u subotu, 10. oktobra i trajaće od 10:00 do 13:00.

Broj mesta radionice je ograničen na 16 polaznika i prednost se daje onima koji se prvi prijave. Prijava za radionicu je obavezna i obavlja se na sajtu kluba.

Da biste uspešno učestvovali u radionici potrebno je da poznajete osnovne pojmove testiranja i da se bavite testiranjem barem 6 meseci.

Autor: ITD Ekipa

Nastavak na ITdogadjaji.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITdogadjaji.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITdogadjaji.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.