Besplatan download 4K video snimaka

Izvor: ItRešenja.com, 19.Feb.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan download 4K video snimaka

4K televizori više nisu retkost i sve su jeftiniji i pristupačniji potencijalnim kupcima. Ipak, postoji jedan veliki problem nakon kupovine takvog televizora – nedostatak 4k video materijala. S obzirom da kod nas ne postoji TV program koji se emituje u 4K (UHD) rezoluciji, kao ni 4K Blu-ray plejeri i filmovi za kupovinu ili iznajmljivanje, jedini način da iskoristite pun potencijal 4K televizora je da preuzmete odgovarajuće video fajlove sa Interneta.

Na sajtu Download4K.info nalazi >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << se lista lokacija sa kojih je moguće izvršiti besplatan download 4K video snimaka. Svi snimci su sa proverenih izvora, kao što je recimo NASA, stock 4K video snimci i drugi izvori sa nekoliko desetina hiljada potpuno besplatnih 4K video fajlova spremnih za download i reprodukciju na TV-u.

Pored toga na ovom sajtu za besplatan download 4k video sadržaja nalaze praktično sve informacije koje vas mogu interesovati o 4K rezoluciji, počev od najboljih 4K televizora, Blu-ray plejera, 4K streaming uređaja, pa do najboljih laptopova sa 4K ekranima, 4K monitorima i računarima i grafičkim kartama spremnim za igranje u 4K rezoluciji.

Za više detalja pogledajte Download4K.info sajt.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.