Besplatan Backup alat za Windows

Izvor: SaznajNovo.com, 15.Jun.2018, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatan Backup alat za Windows

EaseUS firma je poznata po tome što nudi dosta korisnih alata koji su jednostavni za upotrebu za svakog korisnika. Alata ima dosta, i ako se sećate već sam pominjao jedan, a u ovom članku predstavljam još jedan – Todo backup.
Ovaj alat je dostupan u tri paketa: Free, Home i Workstation. Za prosečnog korisnika Free verzija je sasvim dovoljna, i to je ono što mi se sviđa kod njihovih alata.
U suštini, ono što nemate u Free verziji su, uglavnom većini >> Pročitaj celu vest na sajtu SaznajNovo.com << korisnika, manje bitne opcije: bekap mejlova, bekap pomoću komandne linije, zakazivanje bekapa na osnovu nekog okidača, prenos na drugi računar… i ne možete koristiti u poslovne svrhe.

A ovo su neke od opcija koje imate u besplatnoj verziji:
Bekap diska ili particije Bekap sistema Bekap fajlova Pametan bekap Kloniranje sistema Bekap u Cloud Podrška za Windows 10/8/7/Vista/XP Podrška za MBR, GPT, RAID, UEFI, WinPE, NAS… Bekap sa mrežnog drajva itd… Kada pokrenete program videćete obaveštenje da nema kreiranih bekapa još uvek, a ispod plavi taster za kreiranje bekapa sistema. Sa leve strane imate panel sa opcijama za razne vrste bekapa, a koje sam naveo iznad.
Ako izaberete bekap diska, videćete sve diskove koje imate u računaru. Ako izaberete bekap sistema videćete sve sisteme koje imate instalirane. Za bekap fajlova imate prozor sa izlistanim fajlovima i folderima, možete bekapovati i sa mrežnog diska. Ako želite da klonirate sistem imaćete opciju da izaberete trenutni i ciljani disk, a možete i optimizovati za SSD.
Sam proces kreiranja bekapa je veoma jednostavan: samo izaberite metod, podesite parametre po želji i kliknite na „Proceed„. Ako je taj taster sive boje, tj. neaktivan, znači da niste podesili obavezne parametre.
Kada vam neki bekap zatreba, imate ga izlistanog u samom programu. Videćete čim pokrenete program ispod plavog tastera i manji taster „Browse to recover„. Tu uđete ako želite da vratite neki bekap.
Ovaj alat možete besplatno preuzeti sa njihovog zvaničnog sajta – EaseUS Todo Backup Free
Detaljnije - Besplatan Backup alat za Windows

Nastavak na SaznajNovo.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SaznajNovo.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SaznajNovo.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.