BenQ na Ce&Ha sajmu

Izvor: PCAxe.com, 30.Sep.2015, 13:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BenQ na Ce&Ha sajmu

Mnoštvo noviteta, ali i oprobanih uređaja, naći će se od četvrtka do nedelje na Ce&Ha sajmu, pod svodovima hala 1 i 1a Beogradskog sajma, gde će važno mesto zauzeti i BenQ štand. U duhu sajma računara, elektronike i kućnih aparata, BenQ štandom će dominirati gejmerski monitori, a veliku pažnju svakako će privući BenQ RL2755, prvi monitor za igranje na konzolama sa dijagonalom ekrana od 27 inča.
Na štandu će se naći i njegov „mlađi brat“, BenQ RL2455, sa dijagonalom ekrana od 24 inča, ali i brojnim poboljšanjima, uključujući Black eQualizer, RTS Mode, Display Mode i Smart Scaling. Vrhunsku XL seriju predvodi model XL2720Z sa ekranom od 27 inča. Ovaj monitor je opremljen najnovijom tehnologijom smanjivanja zamagljenja u pokretima i niskom emisijom plavog svetla, koji garantuju udobnu višečasovnu zabavu bez zamaranja očiju. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.