Beats By Dr Dre Solo HD 2 ekskluzivno u Gigatronu

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beats By Dr Dre Solo HD 2 ekskluzivno u Gigatronu

Gigatron je ekskluzivno predstavio Solo HD 2 slušalice renomiranog brenda Beats By Dr Dre.

Za sve ljubitelje muzike i kvalitetnog zvuka Gigatron je spremio karaoke takmičenje koje se održalo u petak 20. juna u 16.30h u SC Ušće na II spratu u Gigatron Megastore prodavnici. Specijalni gosti i žiri takmičenja su bili Srđan Moby Dik, Gorčin Stojanović i Sergej Trifunović koji su odlučili pobednika takmičenja i ujedno se sjajno zabavili sa prisutnim gostima. Pobednik i ponosni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vlasnik najnovijih Solo HD 2 Beats By Dr Dre slušalica je Vasilije Janković.

Tokom 2013. godine samo u SAD je prodavano četiri para originalnog modela svakog minuta, a Beats je rešio da tržištu ponudi narednu generaciju ovih popularnih slušalica.

“Kada pomislite na Beats pomislite na specifičan dizajn, neverovatan zvuk, vrhunsi kvalitet, izuzetnu udobnost i naravno, prenosivost. Naporno smo radili kako bismo zaradili ovu reputaciju, a zajedno sa njom dolaze i velika očekivanja”, izjavio je predsednik kompanije Luk Vud.

Beats Solo HD 2 poseduju dinamičniji i znatno veći raspon zvuka, sa jasnoćom koja vas približava onome šta je autor nameravao da čujete.

Kada je dizajn u pitanju, tu je i dalje prepoznatljiva estetika sa istaknutim oblinama bez vidljivih šrafova.

Nove slušalice dostupne su u nekoliko boja – crna, bela, crvena, plava, siva i roze.

Kompanija Beats je zahvaljujući svom uspehu nedavno postala i deo Applea koji ju je u maju kupio za 3 milijarde dolara.

Ova kupovina je najveća u istoriji kompanije iz Kupertina i najveći poslovni potez koji je napravio Tim Kuk sa pozicije izvršnog direktora kompanije, gde je nasledio legendarnog Stiva Džobsa.

“Muzika je izuzetno bitan deo naših života i zauzima bitno mesta u srcima svih nas u Appleu,” rekao je Tim Kuk.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.