Izvor: Nezavisne Novine, 10.Mar.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlerite – PvP arena puna adrenalina (VIDEO)

Da li se sjećate Bloodline Champions, PvP arene koja datira iz 2011. godine? “Skillshot based” stilizovana igra čiji su tvorci ekipa iz Stunlock Studios i koja je akumulirala veliku popularnost tokom godina.

Ukoliko vam se to svidjelo, spremite se za novu arenu koja nam stiže upravo iz navedenog studia i koja predstavlja, u pravom smislu, nasljednika popularne mobe – Battlerite.

Napravljena ekskluzivno za PC, Battlerite, poput svog prethodnika, izbacuje klasične >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << MOBA I RPG elemente poput farmovanja, kupovanje item-a… fokusirajući se isključivo na intezivnu, timsku borbu.

Cilj su kratki i akcijom napakovani PvP mečevi koji oslikavaju, u pravom smislu, gladijatorske borbe.

Battlerite ide stopama svog prethodnika budući da, prema riječima Stunlock-a, predstavlja novo poglavlje Bloodline Champions-a.

Čak se i četiri poznata lica iz BLC-a ponovo poljavljuju, doduše modifikovani – Shifu (The Spear), Croak (The Ranid Assassin), Freya (The Eye of the Storm) i Ashka (The Molten Fury).

Konkretni detalji još uvijek nisu poznati ali je opširnije prikazivanje igre zakazano za ovogodišnji GDC koji se održava između 14. I 18. marta.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.