Battlefield Hardline Getaway DLC stiže u januaru

Izvor: B92, 16.Dec.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefield Hardline Getaway DLC stiže u januaru

Developer Visceral Games i izdavač Electronic Arts su najavili planove da objave treći DLC za igru Battlefield Hardline nazvan Getaway.

Ovaj DLC će se pojaviti tokom januara 2016. godine. Poručeno je da će u ovoj ekspanziji biti dodate četiri nove mape (Diversion, Train Dodge, Double Cross i Pacific Highway), a da će sve one biti optimizovane da omoguće gejmerima da koriste brzinu i vozila kako bi ostvarili svoje ciljeve.

Battlefield Hardline će takođe dobiti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i novi Capture the Flag mod uz Getaway, a tu su takođe i četiri nova vozila koja mogu da se koriste. Mechanic klasa će dobiti tri nova oružja dok će ostatak dobiti po jedan novi gedžet. Oni koji imaju Premium opciju za Battlefield Hardline će dobiti pristup za Getaway tokom januara, a ostali dve nedelje kasnije.

izvor: benchmark.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.