Battlefied 4 narušio poverenje igrača

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Battlefied 4 narušio poverenje igrača

U martu mesecu jedna od rukovodilaca kompanije EA Blake Jorgensen je rekao investitorima da ovaj izdavač ne vidi nikakvu štetu načinjenu Battlefield brendu vezano za probleme koji su pogodili Battlefield 4 igru mesecima nakon početka dostupnosti. Sada međutim poruka igračima je drugačija. Nedavno je producent DICE LA Studija David Sirland govorio o tome da je poverenje igrača u seriju ozbiljno uzdrmano nakon ovih problema. On je istakao da može sa potpunom sigurnošću da kaže da je poverenje igrača izgubljeno nakon početka dostupnosti igre i prvog dela godine. On je istakao da i dalje ima odsta igrača koji ne veruju da će biti stabilne verzije igre.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Battlefied 4 narušio poverenje igrača

Izvor: ItRešenja.com, 10.Okt.2014, 05:38

U martu mesecu jedna od rukovodilaca kompanije EA Blake Jorgensen je rekao investitorima da ovaj izdavač ne vidi nikakvu štetu načinjenu Battlefield brendu vezano za probleme koji su pogodili Battlefield 4 igru mesecima nakon početka dostupnosti. Sada međutim poruka igračima je drugačija. Nedavno...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.