BUDI VAS, ŠALJE PORUKE I ČINI SVE ŠTO ŽELITE: Ovako izgleda savršena ŽENA, ali NIJE od KRVI I MESA (GALERIJA/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2016, 18:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BUDI VAS, ŠALJE PORUKE I ČINI SVE ŠTO ŽELITE: Ovako izgleda savršena ŽENA, ali NIJE od KRVI I MESA (GALERIJA/VIDEO)

Mnogi su je kritikovali.

Azuma Hikari svako jutro budi svog gospodara. Podseća ga da ne zaboravi kišobran, šalje mu poruke podrške i brine se da kod kuće sve bude u redu kad se on vrati.

Tzv. savršena žena ima plavu kosu, plave oči, duge noge i zavodnički stil odevanja. Jedini "problemi" su joj cena od 2.600 evra i to što zapravo nije prava žena, od krvi i mesa, već hologram koji živi u cilindričnom projektoru.

Kompanija Gatebox Communications >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proizvela je već 300 komada, a prve narudžbe dolaze iz Japana i SAD. Proizvođač je izdao video u kojem tvrdi da Azuma obogaćuje život gospodara i čini ga srećnijim.

- Želimo da naši likovi postanu deo vašeg života i da sa vama provode najlepše trenutke - poručuju iz Gateboxa.

Azuma ima 20 godina, obožava krofne, ali mrzi insekte. Svog vlasnika nežno budi, šalje mu poruke, a pre njegovom dolaska kući pali svetla i grejanje, kao normalna i živa osoba. Uveče zajedno sa njim gleda televiziju, a pre spavanja mu poželi laku noć.

Ako želi, gospodar može primati i poruke u kojima ga Azuma poziva da se što pre vrati kući jer je usamljena.

Ipak, nisu svi oduševljeni ovakvom tehnologijom. Javnost upozorava da su hologramski partneri ogroman problem za Japance, koje već godinama muči vrlo nizak natalitet.

- Što bi se dogodilo da dođete kući i nađete vašu "suprugu" kako vas vara s tosterom? - pitao je na društvenim mrežama jedan od kritičara ovog tehnološkog poduhvata.

Pogledajte u nastavku kako izgleda jedan običan dan sa "savršenom ženom" Azumom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.