Ažurirajte i stižu - FENOMENALNE PIKANTERIJE! Vrhunska dopisivanja nas čekaju u Messengeru!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2018, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ažurirajte i stižu - FENOMENALNE PIKANTERIJE! Vrhunska dopisivanja nas čekaju u Messengeru!

Predivno

Facebook Messenger Lite aplikacija je prisutna oko dve godine na Androidu, ali je tek nedavno dobila bitno ažuriranje koje donosi neke zanimljive funkcije. Ažuriranje nije dostupno za iOS uređaje, s obzirom na to aplikacija još uvek nije dostupna globalno.

Međutim, ukoliko imate Android uređaj i koristite Messenger Lite, evo nekoliko novih funkcija koje će biti dostupne u dolazećim nedeljama. Prvo, korisnici će moći da primaju animirane GIF-ove, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što nije bilo moguće do sada.

SJAJNO! Epl je objavio svoju godišnju listu najboljih aplikacija!

Kako bi se slali animirani GIF-ovi u chatu, potrebno je korišćenje eksterne aplikacije za tastaturu (kao što je Gboard), pretraga GIF-ova u njihovoj biblioteci i potom njeno deljenje u chat prozoru. Pored ovoga, biće moguće prilagođavanje razgovora različitim osobama i grupama, dodavanjem boja i emotikona. Ove nove opcije prilagođavanja će biti dostupne preko info tastera u gornjem desnom uglu aplikacije.

Takođe, sada je moguće deljenje fajlova, fotografija, video ili foto fajlova sa prijateljima u Messenger Lite-u, jednostavnim pritiskom na "+" znak i izborom fajla iz ponuđenog prozora.

Pored novih funkcija, Facebook je podelio i neke planove o budućnosti Messenger Lite aplikacije. Ovo uključuje poboljšanja kvaliteta i brzine aplikacije, kao i prepravke bagova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.