Asus potvrdio Google brendirani tablet

Izvor: ITsvet.com, 28.Jun.2012, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus potvrdio Google brendirani tablet

Spekulacije da će Google predstaviti brendirani tablet računar su podgrejane od strane kompanije Asus. Naime, prema navodima rukovodilaca tajvanske kompanije, ova kompanija će za Google kreirati tablet računar koji će se nadmetati sa Amazon handheld računarom. Uprkos činjenici da je Google otkupio kompaniju Motorola koja takođe izrađuje tablet računare, postoje veliki izgledi da će Asus da proizvodi tablete za Google. Google nije želeo da komentariše ove navode. Očekuje se da će više informacija biti dostupno u toku Google I/O konferencije. Na ovoj konferenciji se očekuje i da će Google izneti informacije koje se odnose na naredni OS ove kompanije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Bez planova za smart telefone

Izvor: ITsvet.com, 29.Jun.2012, 08:10

Kompanija Microsoft navodi da trenutno nema nikakve planove za proizvodnju svojih sopstvenih smart telefona što je u suprotnosti sa onim što je objavljeno od strane velikog broja analitičara u toku protekle nedelje. Greg Sullivan, viši rukovodilac odeljenja za marketing za Windows Phone, potvrdio...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.