Asus U/UX serija laptopova

Izvor: ITsvet.com, 09.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus U/UX serija laptopova

Među proizvodima koje je predstavila kompanija Asus na CeBit događaju, posebnu pažnju su izazavale U i UX serije notebook računara koje su se izdvojile stilom ali i visokim stepenom portabilnosti. Dolazeće modele pored crnih kućišta, karakteriše osvetljena tastatura i ekrani sa LED osvetljenjem upareni sa AI Light senzorskom tehnologijom koja automatski podešava osvetljenje ekrana u zavisnosti od uslova okoline. Laptopovi U serije poseduju ekrane dijagonale 15.6’’, pokreću ih Core 2 Duo procesori a korisnicima su na raspolaganju 500GB skladištenog prostora kao i GeForce G 105M grfička rešenja sa 512MB posvećene memorije. Ovi modeli će debitovati u drugom kvartalu.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Chieftec na CeBIT-u predstavio nove modele kućišta

Izvor: Mikro - PC World, 09.Mar.2009

Tajvanska kompanija Chieftec, jedan od vodećih svetskih proizvođača računarskih kućišta i napajanja, predstavila je na sajmu informacionih tehnologija CeBIT u Hanoveru nove modele kućišta najvišeg kvaliteta i vrhunske funkcionalnosti. Radi se o modelima iz serija Mesh (CD-01), Smart (SD-01)...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.