Asus Eee Tablet

Izvor: ITsvet.com, 01.Jun.2010, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus Eee Tablet

Asus je na Computex događaju predstavio još jedan inovativni mobilni uređaj. U pitanju je Eee tablet koji je dizajniran za studente i mobilne poslovne profesionalnce i sadrži sve što vam je potrebno za poslovni ili dan na fakultetu. Ovaj model karakteriše ekran osetljiv na dodir rezolucije 2450 dpi što ga čini jednim od najtačnijih i osetljivijih digitalnih uređaja za beleške i daje osećaj kao da pišete na papiru. Korisnici mogu da koriste jedan od ugrađenih šablona beležnice i imaju opciju da skladište, sortiraju, organizuju i vrše pretragu među svojim beleškama. Eee Tablet karakteriše vrlo brza izmena stranica čak devet puta brža nego kod normalnih e-čitača.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Asustek predstavio tri tablična uređaja

Izvor: Mikro - PC World, 02.Jun.2010, 09:45

Kompanija Asustek je na tajvanskom sajmu Computex predstavila dve varijante tabličnog računara Eee Pad koje koriste operativni sistem Windows, i čitač elektronskih knjiga Eee Tablet na kome se mogu pisati beleške. Eee Pad EP121 je konstruisan oko ekrana osetljivog na dodir čija je dijagonala čak...

Nastavak na Mikro - PC World...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.