Asus 14-inčni USB touch monitor

Izvor: ITsvet.com, 07.Jun.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asus 14-inčni USB touch monitor

Asus je upriličio demonstraciju nekoliko svojih prvih na svetu proizvoda na svom štandu na Computex događaju. Pored 32 inčnog zakrivljenog LED monitora kompanija je prikazala i 14 inčni USB monitor osetljiv na dodir. Reč je o eksternom monitoru koji podržava do deset istovremenih pritisaka. Ovaj monitor je prilikom demonstracije povezan sa Asus VivoTab modelom, ali bi prava stvar bila da je recimo povezan sa Surface Pro 3 tabletom. Monitor karakteriše skromna rezolucija od 1366x768 piksela ali to nije negativno uticalo na njegovu upotrebljivost. Trenutno je reč o prototipu pa za sada nema najava koliko bi ovaj monitor mogao da košta.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Tri nova Dell Ultrasharp monitora

Izvor: ITsvet.com, 07.Jun.2014

Kompanija Dell je obelodanila tri nova monitora koji su deo Ultrasharp linije i koji predstavljaju vredne opcije za razmatranje. Nove modele karakterišu dimenzije od 21.5 do 27 inča sa integrisanim 2.0MP kamerama, ugrađenim zvučnicima i priključcima za digitalne slušalice/mikrofon. Svaki od monitora...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.