Apple iTunes Match

Izvor: ITsvet.com, 21.Dec.2011, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple iTunes Match

Kompanija Apple je predstavila iTunes Match cloud muzički servis na teritoriji Velike Britanije ali i drugim delovima sveta. Za određenu pretplatu Apple skenira biblioteke korisnika omogućavajući da numere budu zamenjene verzijama višeg kvaliteta kojima se onda može pristupati sa drugih Apple uređaja. Ovaj servis se opisuje i kao amnestija za muzičke piratske verzije iako formalno ne štiti korisnike od gonjenja za piratizovanje sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravima. Apple navodi da se nikakve izmene ne vrše u okviru muzičkih biblioteka ukoliko sami korisnici ne odaberu zamenu postojećih fajlova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Media Moneky 4.0.1.1461

Izvor: ITsvet.com, 21.Dec.2011

Media Monkey je muzički menadžer i juke box za ozbiljne kolekcionare muzičkih sadržaja i iPod korisnike. On može da vrši katalogizaciju vaših CD, OGG, WMA, MPC, FLAC, APE, WAV i MP3 audio fajlova. Ovaj softver istovremeno nudi inteligentni tag editor koji traži nedostajuće Album Art fajlove...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.