Apple i dalje inovativan

Izvor: ITsvet.com, 15.Sep.2012, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apple i dalje inovativan

Nakon što je Apple iPhone 5 zvanično predstavljen i nakon što su njegove karakteristike isplivale na video jasno je da je kompanija Apple nadmašila samu sebe ovim modelom. Reč je o uređaju koji je viši, tanji, koji koristi 4G mreže, ne poseduje doduše NFC tehnologiju za plaćanja bez dodira i opcije bežičnog punjenja, ali poseduje mnogo toga drugog. Novi model poseduje procesor unapređenih performansi u odnosu na svog prethodnika kao i Retina ekran koji nudi još više piksela. Ovo je još jedan dokaz da su inženjeri kompanije Apple jedni od najinovativnijih i uprkos optužbama od strane konkurencije uvek iz rukava mogu da izvuku neku inovativnu ideju.
Pogledaj vesti o: Apple

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sony NEX-VG30

Izvor: ITsvet.com, 15.Sep.2012

Kompanija Sony je pored svog NEX-VG900 ručnog kamkordera najavila i model NEX-VG30, naslednika modela VG20 koji nudi mnoge slične karakteristike ali je opremljen 16.1MP APS-C CMOS senzorom. Ukoliko tražite relativno dostupan ručni kamkorder ovaj model je odlična opcija. Poseduje na dodir osetljivi...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.