Izvor: Nezavisne Novine, 01.Mar.2016, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aplikacija koja traži dostupan Wi-Fi umjesto vas

Koliko ste se puta našli u situaciji da vam treba internet, a niste mu imali pristup? Jedna aplikacija je konačno riješila taj problem.

Naime, WeFi Pro naziv je aplikacije koja, zapravo, služi kao baza podataka za javne otvorene mreže i hotspotove. Aplikacija je dostupna na Androidu i na iOS-u, a javlja vam koje su najbolje i najstabilnije mreže na koje se možete priključiti u okruženju u kojem se u tom trenutku nalazite.

Osim toga, interaktivna je na >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << način da možete tagovati i pronalaziti nove hotspotove, kao i označavati loše, odnosno stavljati ih na crnu listu. Sadrži bazu podataka od nekoliko stotina miliona hotspotova širom svijeta.

Aplikacija radi u pozadini vašeg telefona, gasi Wi-Fi kad vam nije potreban, ali i obavještava korisnika ukoliko postoji bolja mreža od one na koju je trenutno priključen.

Osim što pomaže prilikom putovanja, aplikacija je odlična stvar i za uređivanje bežičnih internet veza i kod kuće.

(NN/hr.n1info.com)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.