Anonimusi pokreću svoj sajt

Izvor: Informacija.rs, 19.Apr.2013, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anonimusi pokreću svoj sajt

Hakerska grupa Anonimusi pokrenuće svoj web sajt koji je zamišljen kao mesto na kome će se objavljivati vesti iz različitih izvora, i koji će biti otvoren i za obične građane - reportere, koji se zateknu na mestu nekog događaja. Početni plan da se za potrebe pokretanja sajta sakupi 2000 dolara je premašen, pa je za taj projekat na stranici Indiegogo prikupljeno 54 hiljade dolara, od kojih će 3600 dolara biti utrošeno za pokretanje web sajta...

Nastavak na Informacija.rs...






Povezane vesti

Anonimusi pokreću svoj sajt

Izvor: Economy.rs, 20.Apr.2013, 00:15

Hakerska grupa Anonimusi pokrenuće svoj web sajt koji je zamišljen kao mesto na kome će se objavljivati vesti iz različitih izvora, i koji će biti otvoren i za obične građane - reportere, koji se zateknu na mestu nekog događaja.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Informacija.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Informacija.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.