Animirane vesti kao budućnost informativnih emisija

Izvor: ItRešenja.com, 17.Jan.2020, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animirane vesti kao budućnost informativnih emisija

Emisija „Tooning Out the News“ bi mogla da obeleži početak nove evolucije informativnog programa, budući da će pored intervjua imati i segmente koji će se baviti dnevnim događajima.

CBS je smislio novi način da privuče još gledalaca, te proizveo emisiju u jedinstvenom formatu. Radi se o animiranoj seriji u talk show formatu, koja će nuditi vesti iz stvarnog sveta, te intervjue sa pravim gostima. Pretpostavlja se da se do ove ideje stiglo u sklopu strategija za borbu protiv sve >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << veće konkurencije, budući da je sve više medija, a sve manje prostora.

Datum premijere još uvek nije poznat, kao ni gosti, ali se očekuje da emisija privuče pažnju odmah nakon prvog emitovanja, budući da publika voli sveže i drugačije.

Izvor: PC Press

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.