Amazon predstavio Fire TV po ceni od $99

Izvor: ITsvet.com, 04.Apr.2014, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amazon predstavio Fire TV po ceni od $99

Amazon je najavio novi streaming i video igrački uređaj. U pitanju je Fire ZV uređaj čija cena je samo $99. Specifikacije ovog uređaja su slične onome što možemo da očekujemo u današnje vreme. Reč je o kućištu koje je tanje ali veće i pokreće ga quad core procesor (Qualcomm Krait 300, quad core radnog takta do 1.7GHz) sa 2GB LPDDR2 memorije koja radi na 533MHz. Ovaj model poseduje posvećeni GPU (Qualcomm Adreno 320) koji je sličan onome koji se može naći u vrhunskim mobilnim telefonima koji prikazuju HD sliku u 1080p rezoluciji preko HDMI konekcije na vašem TV-u. Ovaj model takođe nudi Dolby Digital Plus surround zvuk, dual band WiFi a/b/g/n i 8GB interne flash memorije.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Amazon predstavio Fire igrački kontroler

Izvor: ITsvet.com, 05.Apr.2014, 12:46

Amazon je predstavio igračku dodatnu opremu o kojoj se već dugo govori u sredu prilikom predstavljanja svog Amazon Fire TV video streaming uređaja. Kontroler koji je nazvan Amazon Game Controler se isporučuje sa 1000 Amazon novčića i njegova cena je $40. Tokom događaja, Amazon je demontirao...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.