Adobe planovi za desktop Flash

Izvor: ITsvet.com, 26.Feb.2012, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe planovi za desktop Flash

Adobe je obelodanio planove za naredni periodu dajući uvid u budućnost Flash-a. Nakon odustajanja od desktop verzije, ova kompanija se sada fokusira na video i igre u desktop okruženju i priznaje da su HTML5 i drugi Web standardni pogodniji za animacije. Shodno tome, trenutni 11.2 update može da unapredi hardversku grafičku akceleraciju, multi core video obradu, kao i podršku za desni klik kada koristite miša. Kada je reč o nešto dugoročnijim planovima Adobe planira update-ove kodnih naziva Cyril i Dolores. Cyril će se fokusirati na igre sa unosom preko tastature kada se igraju preko celog ekrana unapređujući vreme odziva zvuka, tekstura.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nabavite Chrome ili zaboravite Flash

Izvor: S media, 27.Feb.2012, 13:16

Kompanija je poručila korisnicima da pređu na Google Chrome pretraživač koji podrazumeva i Flash sa svojim update-ovima...Šta donosi Firefox 12.."Flash je fosil pun bagova"..iPhone za petama Androidu..Ovo je već treći put u poslednja tri meseca da je kompanija Adobe ukinula podršku za neke ili...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.