Adobe Air 3.2.0. 2070

Izvor: ITsvet.com, 01.Apr.2012, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Adobe Air 3.2.0. 2070

Adobe AIR, runtime omogućava da svoje omiljene web aplikacije imate sa sobom u svakom trenutku. Obzirom da aplikacije izgrađene za Adobe AIR se pokreću na desktopu vašeg računara bez web pretraživača, one obezbeđuju svu pogodnost desktop aplikacija. kompanije kao što su eBay i AOL koriste AIR za kreiranje uzbuđujućih novih aplikacija koje omogućavaju da koristite njihove servise na desktopu vašeg računara. Adobe AIR omogućava da osigurate sigurne instalacije zahtevajući digitalne potpise. Adobe AIR znači da su aplikacije lakše, moćnije i zabavnije za korišćenje. Nova verzija donosi sigurnosna unapređenja i popravke sitnijih bug-ova.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Flash Player 11.2.202.228

Izvor: ITsvet.com, 01.Apr.2012

Adobe Flash Player je jednostavni klijent visokih performansi koji pruža moćno i konzistentno iskustvo u okviru većih operativnih sistema, pretraživača, mobilnih telefona i uređaja. Adobe Flash Player je instaliran na više od 750 miliona internet povezanih desktop računara i mobilnih uređaja,...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.