Ad-Aware 9.0.5.0

Izvor: ITsvet.com, 06.Maj.2011, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ad-Aware 9.0.5.0

Ad-Aware korisnicima obezbeđuje temeljnu zaštitu. Uz kontrolu u realnom vremenu, upozorenje na pretnje i automatsko unapređivanje, korisnici mogu biti opušteni znajući da su zaštićeni. Ad-Aware kupovinu, bankarske transakcije i rezervisanje putovanja online čini bezbednim i štiti od krađe lozinki, keylogger-a, štetnih programa, trojanaca, online prevaranata, kradljivaca identiteta i drugih potencijalnih sajber kriminalaca. Nova verzija koja nosi oznaku Ad-Aware 9.0.5.0 donosi mali broj izmena i unapređenja u odnosu na prethodnu verziju. Obezbeđeno je rešenje problema sa crnom listom i krahiranjem AAWTray.exe ali ne i u okviru AAWServices.exe.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

FastPictureViewer 1.5 Build 190

Izvor: ITsvet.com, 06.Maj.2011

FastPictureViewer, softver za pregled fotografija kreiran za fotografe, u okviru nove verzije donosi moćne alate kojima će u velikoj meri olakšati automatsko upravljanje fajlovima i akcijama kao što su kopiranje, premeštanje, brisanje, čuvanje za Web i drugo. Nova verzija nosi oznaku FastPictureViewer...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.