Izvor: ItRešenja.com, 27.Avg.2023, 18:43

Acura predstavlja svoj prvi električni automobil

Acura, Hondin brend luksuznih i performansnih vozila, objavio je tizer za svoje prvo električno vozilo. Ne pokazuje baš mnogo od potpuno električnog 2024 ZDX modela, ali dolazi sa najavom da će EV debitovati 17. avgusta. Hondini električni automobili koristiće sopstvene baterije 2024 ZDX je dizajniran u Acura Design Studio-u u južnoj Kaliforniji i zadržava neke […] The post Acura predstavlja svoj prvi električni automobil appeared first on It Resenja.

Nastavak na ItRešenja.com...






Povezane vesti

Druga sezona igrice Diablo IV stiže u oktobru!

Izvor: ItRešenja.com, 27.Avg.2023

Blizzard Entertainment je objavio trejler za drugu sezonu Diablo IV zajedno sa najavom da stiže 17. oktobra. Igrači će dobiti vampirske moći i suočiće se sa vampirskim gospodarom u novoj liniji zadataka tokom prve večeri Gamescom-a 2023. Igrica je pokupila brojne simpatije igrača Gemma Chan daje...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.