Acer predstavio svoj tablet

Izvor: B92, 27.Maj.2010, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acer predstavio svoj tablet

Acerov izvršni direktor Đanfranko Lanci pojavio se na Acerovoj konferenciji za medije u Pekingu sa dosad nenajavljenim tablet računarom, ekrana dijagonale sedam inča i punom QWERTY tastaturom.

Izvor: T-portal




Kako piše blog Shufflegazine, Acerov mali tablet računar ima ekran u boji dijagonale sedam inča, 3G povezivost, i radi 'prilično brzo'. Tablet je zasnovan na operativnom sistemu Android, a na tržištu ga možemo očekivati u trećem kvartalu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 2010. godine.

Ako je želeo da napravi konkurenciju iPadu, Acer je izabrao malo neobične komponente. Ekran je znatno manji od iPadovih 9,7 inča, a ugrađena fizička QWERTY tipkovnica zauzima dosta mesta na uređaju, koji nas ponajviše podseća na Amazonov Kindle.

No, detalji još nisu poznati, pa ćemo morati da sačekamo službene podatke iz Acera.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.