Acer Icona W3 kao Windows 8 8“ tablet

Izvor: ITsvet.com, 25.Apr.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Acer Icona W3 kao Windows 8 8“ tablet

Kada je reč o Windows 8 tabletima tu postoji samo jedna vrsta uređaja, a to su uređaji sa 10“ ekranom. Međutim, nakon što je Microsoft izmenio neophodne specifikacije za Windows 8 tablete u smislu da su moguće i niže rezolucije ekrana pojavljuju se informacije da bi mogli da se pojave neki tableti manjih ekrana. Jedan takav je Acer Iconia W3, 8“ tablet računar. Očekuje se da će ovaj model koristiti Intel Clover Trail Atom Z2760 dual core procesor, 1280x800 IPS ekran, 2GB sistemske memorije, posedovaće kameru napred i pozadi između ostalog. Nije poznata cena po kojoj bi se mogao prodavati ovaj računar, ali treba očekivati nižu cenu od cene postojećih modela.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Jeftini Intel uređaji će pokretati više OS-a

Izvor: ITsvet.com, 24.Apr.2013, 14:30

Neki jeftini Intel bazirani laptopovi i tableti će se isporučivati sa Google operativnim sistemom, dok će drugi koristiti Microsoft OS, navode izvori i analitičari. Izvršni direktor kompanije Intel Paul Otellini je rekao da bi uređaji sa interfejsom baziranim na dodiru mogli da debituju po cenama...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.