ASUS Transformer Pad

Izvor: ITsvet.com, 22.Maj.2012, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Transformer Pad

Predstavljen na Mobile World Congress-u u februaru ove godine, ASUS Transformer Pad je ovih dana stigao i u prodavnice. U pitanju je moćni, a ipak pristupačni, tablet sa brojnim naprednim mogućnostima. Dostupan u tri elegantne boje ASUS Transformer Pad je ime dobio po mobilnom doku koji ga transformiše iz tableta u laptop. Pomenuti mobilni dok omogućava da autonomija rada na bateriji naraste na čak 15 sati, a produktivnost značajno povećavaju puna QWERTY tastatura, tačped i USB/SD card portovi. U osnovi ASUS Transformer Pad-a je moćni NVIDIA Tegra 3 procesor sa četiri jezgra, dok se za odlični zvuk brine ASUS SonicMaster tehnologija. Ljubitelje fotografije i videa će oduševiti kamera rezolucije 8 MP sa auto fokusom.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Novi ASUS Transformer Pad

Izvor: NC magazin, 22.Maj.2012

Predstavljen na Mobile World Congress-u u februaru ove godine, ASUS Transformer Pad je ovih dana stigao i u prodavnice. Dostupan u tri elegantne boje ASUS Transformer Pad je ime dobio po mobilnom doku koji ga transformiše iz tableta u laptop.. Pomenuti mobilni dok omogućava da autonomija rada na...

Nastavak na NC magazin...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.