ASUS Strix  Z270G Gaming i Strix  Z270E Gaming

Izvor: PCAxe.com, 22.Mar.2017, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Strix Z270G Gaming i Strix Z270E Gaming

Strix uzvraća udarac  
Prošlog puta smo na testu imali dve skoro pa identične matične ploče iz ASUS Strix linije, B250F Gaming i H270F Gaming. One su pripadale nešto nižem cenovnom rangu i bile su više namenjene mainstream korisnicima i ma koliko bio "Z" čipset pokriven recenzijama, ipak je veća verovatnoća da će se dobar deo korisnika odlučiti za neki od zaključanih čipseta što se tiče overklokovanja, a da će se manji broj entuzijasta odlučiti da "cedi suvu drenovinu" iz svoji procesora sa "K" sufiksom.
Svakako, novi Kaby Lake Z270 čipset je ispraćen sa ASUS Strix linijom matičnih ploča u formi Strix Z270E Gaming i Strix Z270G Gaming matičnih ploča. Nove matične ploce okupiraju viši cenovni rang, podržavaju overklok i većinu spektra overklok mogućnosti Republic of Gamers matičnih ploča i već su udobno smeštene na benč tablama ... pa da počnemo !

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.