ASUS RP-N53

Izvor: PCAxe.com, 27.Nov.2013, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS RP-N53

Raspevani range extender  

Posle vrhunskog ASUS RT-AC68U rutera, čije mogućnosti i dodatne funkcije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, na test smo dobili uređaj koji se ne viđa često u ponudi wireless opreme na našem tržištu. U pitanju je ASUS range extender oznake RP-N53.
Kao što smo navikli od kompanije ASUS, u pitanju je brz dual band uređaj koji podržava 802.11n standard i koji poseduje jednu funkciju koja ga razlikuje od drugih sličnih extender-a na tržištu.
Šta ga to izdvaja od konkurencije, nećemo odmah otkriti, a verujemo da će to biti dobar bonus tj. prevaga prilikom razmišljanja kako na lak način proširiti kućnu ili poslovnu mrežu.
 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.