ASUS Maximus VII Gene, Hero i Ranger

Izvor: PCAxe.com, 14.Jun.2014, 21:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Maximus VII Gene, Hero i Ranger

Brilijantni triplet  
ASUS je nedavno kao jedan od lidera na tržištu matičnih ploča predstavio modele zasnovane na Z97 kontrolerskoj logici. Kao i obično kada se pojavi novi čipset, imamo poplavni talas novih matičnih ploča.
Svima je poznato šta znači skraćenica ROG. Za neupućene, u pitanju je poseban, ekskluzivan ASUS-ov brend (Republic Of Gamers), koji je namenjen prevashodno igračkoj i overklokerskoj populaciji, mada je ovde u pitanju čitava gama raznovrsnih modela, pa se može reći da ima izbora za svačiji ukus i preferencije.
Generalno gledano, u pitanju je serija matičnih ploča izvanredng kvaliteta, a da li je svaki ROG model neprikosnoven u odnosu na primer odlične TUF Sabertooth modele to je već pitanje izbora korisnika. Maximus serija, sada već u sedmoj generaciji je namenjena isključivo Intel procesorima.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.