ASUS Lyra Trio

Izvor: PCAxe.com, 05.Okt.2018, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Lyra Trio

Triple domet  
Imali smo prilike da se u više navrata upoznamo sa ASUS Ai Mesh tehnologijom i prenesemo nam naše utiske. U međuvremenu, od prvog testa, broj podržanih rutera je porastao i kompanija ASUS ide dalje i izbacuje specijalna Ai Mesh rešenja namenjena velikim kućama i stanovima ili manjim firmama.
Na test nam je došlo jedno takvo rešenje, koje uključuje više istovetnih uređaja koje je namenjeno velikim prostorijama do 500 kvadratnih metara. U pitanju je ASUS Lyra Trio komplet i kao što se može naslutiti iz naziva radi se o tri istovetna uređaja od kojih će jedan imati ulogu rutera, dok će preostali biti Ai Mesh nodovi.

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.