ASUS Gaming Festival 2012

Izvor: PCAxe.com, 23.Nov.2012, 05:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ASUS Gaming Festival 2012

Gaming festival na kome je učestvovalo 2500 gejmera je završen – vreme je da se saberu utisci ASUS Gaming festival 2012. uspešno je završen u 18-tog novembra 2012-te. Kao što je bilo i očekivano, posećenost festivala je udvostručena u odnosu na prošlu godinu. Sa proširenjem na skoro ceo Dom omladine i novim igrama, dočekano je 54 ekipe, tačnije oko 300 učesnika samo za turnire na ASUS računarima i monitorima.
Zvanični turniri su odigrani za: Counter Strike 1.6, Counter Strike: Global Offensive i Dota 2. Ako uzmemo u obzir i takmičare u ostalim igrama, taj broj se penje na ukupno 2500 takmičara. Festival je obišlo i oko 10000 posetilaca koji su došli da vide sajamski i izložbeni deo, kao i da prate takmičenja.
Naravno, kao i uvek sve je ubeleženo uvek budnim okom kamere, pa ćete i Vi koji niste bili u prilici da prisustvujete ovom festivalu uživati.

Nastavak na PCAxe.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.