AMD prekida rad na dve nedelje

Izvor: ITsvet.com, 22.Dec.2009, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD prekida rad na dve nedelje

Kompanija AMD je saopštila da neće raditi naredne dve nedelje zbog božićnih i novogodišnjih praznika i da sa radom ponovo kreće 4. januara naredne godine. Kompanija sebi može da dozvoli ovaj luksuz zbog toga što je proizvodnju poluprovodničkih elemenata prepustila kompaniji Global Foundries, koja je formirana ove godine i koja će nastaviti proizvodnju i tokom praznika, jer bi prekid proizvodnje poluprovodnika i njeno ponovno pokretanje koštalo mnogo više nego da se proizvodnja ni ne prekida. Ipak, prodaja AMD-ovih čipova svakako neće stati. Distributeri i prodavci će nastaviti da prodaju čipove kompanije i u naredne dve nedelje.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Fiat planira povećanje proizvodnje i investicije od 8 milijardi evra

Izvor: AutoBlog, 23.Dec.2009, 02:00

Italijanski Fijat planira da u naredne tri godine poveća prodaju na milion vozila i u naredne dve godine investiraće osam milijardi evra, izjavio je direktor te kompanije Serđo Markijone. Da bi povećali proizvodnju sa sadašnjih 650.000 vozila na planiranih milion kompanija iz Torina moraće da...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.