AMD predstavio R7 seriju grafičkih kartica

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2013, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD predstavio R7 seriju grafičkih kartica

AMD je lansirao AMD Radeon R7 240, R7 250 i R7 260X, nove GPU-ove za novu eru u PC igranju. AMD Radeon R7 Serije grafičke kartice su idealno rešenje za svakodnevne igrače koji su u potrazi za povećanjem performansi njihovih PC računara. Bazirane na višestruko-nagrađivanoj AMD Graphics Core Next (GCN) arhitekturi, sve R7 Serije grafičke kartice podržavaju Mantle, tehnologiju razvijene od strane AMD-a, namenjenu proizvođačima igara u svrhu iskorišćavanja pune snage GCN jezgara i pojednostavljivanje procesa razvoja igara i za PC i za konzole. Igre sa podrškom za Mantle biće u mogućnosti da na prirodan način komuniciraju sa hardverom baziranim na GCN arhitekturi, i tako iskoriste hardversku optimizaciju koja pruža revolucionarne performanse i kvalitet slike.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

AMD predstavio R9 Seriju grafičkih kartica

Izvor: ITsvet.com, 09.Okt.2013

AMD je lansirao AMD Radeon R9 270X i AMD Radeon R9 280X, GPU-ove dizajnirane odozdo na gore kako bi omogućili novu eru hiper-realističnog igranja u visokim rezolucijama. AMD Radeon R9 Serije grafičke kartice su dizajnirane za igrače entuzijaste koji zahtevaju hardver visokih performansi koji pomera...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.