AMD na sajmu IBC 2015

Izvor: PCAxe.com, 04.Sep.2015, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD na sajmu IBC 2015

AMD najavljuje da će na svojoj prezentaciji, na sajmu IBC 2015 u Amsterdamu, demonstrirati izuzetno efikasne radne tokove za emiterske ekosisteme, sa dubokom integracijom AMD FirePro profesionalne grafike, zajedno sa industrijskim liderima: AJA, Adobe, Avid, Blackmagic Design, The Foundry i The Pixel Farm. Izlaganje ekosistema emiterskih medija na AMD prezentaciji biće održano u hali 7, na štandu H35, u Amsterdamskom Konvencijskom Centru RAI. Celokupni IBC sajamski program, uključujući i predviđene konferencije, održaće se u trajanju od 10. do 15. septembra 2015.
Tokom AMD-ove prezentacije biće prikazane inovacije u emiterskim i post-produkcijskim radnim tokovima, uključujući: AJA stanicu za snimanje u ingestivnim radnim tokovima; Adobe Premiere Pro CC, deo Adobe Creative Cloud paketa, i Avid Media Composer  sa AMD FirePro GPU akceleracijom za nelinearne uređivačke radne tokove; OpenCL – akcelerisana kompozitorska rešenja kompanija The Foundry i The Pixel Farm; kao i više AMD FirePro GPU-ova koji pokreću standardni industrijski alat za ocenjivanje boja, DaVinci Resolve, kompanije Blackmagic Design.  

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.