AMD demonstrirao performanse x86 procesora u 7 nm tehnologiji

Izvor: PCAxe.com, 12.Jan.2019, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD demonstrirao performanse x86 procesora u 7 nm tehnologiji

Kako navode čelnici iza ovogodišnjeg festivala CES, zabeležena je najveća posećenost do sada, ali i broj izlagača koji je prezentovao najaktuelnije proizvode i projekte, a iz AMD-a navode da je ono što na njih ostavilo najveći utisak jeste premijerna konferencija uživo i tehnologije, odnosno proizvodi, koje je AMD tom prilikom lansirao, najavio i demonstrirao.
Na specijalnoj konferenciji („keynote"), na ovogodišnjem CES-u, AMD-ova predsednica i CEO, dr Lisa Su je uživo demonstrirala performanse procesora.

Nastavak na PCAxe.com...






Povezane vesti

AMD je na CES 2019 uživo demonstrirao performanse prvih x86 procesora na svetu proizvedenih u 7 nanometarskoj tehnologiji

Izvor: ItRešenja.com, 13.Jan.2019, 15:41

Danas se zatvaraju vrata još jednog CES-a, najvećeg do sada po posećenosti i broju izlagača. Ono što je bez sumnje označilo CES 2019. jeste bila AMD-ova premijerna konferencija uživo i tehnologije, odnosno proizvodi, koje je AMD tom prilikom lansirao, najavio i demonstrirao...Na specijalnoj konferenciji...

Nastavak na ItRešenja.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.