AMD Radeon R9 295X2

Izvor: PCAxe.com, 16.Okt.2014, 19:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD Radeon R9 295X2

Ultimativna karta za igranje  

Danas nam se na repertoaru našla najjača AMD karta koju možete kupiti.. novcem.. moguće i bubregom. Sve zavisi šta vam je bitnije da zadržite.
Elem, Hawaii čipovi su već godinu dana na tržištu i sa njima smo se sretali sa R9 290(X) kartama. Nakon svog ovog vremena i dalje se radi o jednom vrlo potentnom čipu, koji nije ništa izgubio od svoje funkcionalnosti. Sad zamislite da dva Hawaii-ja upakujete na jedan PCB. Mi nećemo da zamišljamo, pošto već takvu kartu imamo u rukama (ljubaznošću zastupnika kompanije AMD za Srbiju), a naziv joj je upravo kako stoji u naslovu – AMD Radeon R9 295X2.
U pitanju je jedna izuzetna kartica, koja se ne viđa svakog dana. Ostanite sa nama i na narednim stranama kako biste saznali sve o dotičnoj karti, a mi ćemo se potruditi da Vaše vreme bude kvalitetno potrošeno u čitanju.
Pa da krenemo...

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.