AMD Radeon R9 270 grafička kartica

Izvor: ITsvet.com, 14.Nov.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMD Radeon R9 270 grafička kartica

AMD je lansirao AMD Radeon R9 270 grafičku karticu, najnovijeg člana višestruko-nagrađivane AMD Radeon R9 Serije GPU-ova, impresivne familije GPU-ova koja kreira novu eru u PC igranju. AMD Radeon R9 270 GPU se pridružuje AMD Radeon R9 270X, R9 280X, R9 290 i R9 290X grafičkim karticama, dizajniranim za igrače entuzijaste koji očekuju hardver naredne-generacije koji je sposoban da pomeri granice realizma i performansi. Bazirane na AMD-ovoj višestruko nagrađivanoj Graphics Core Next (GCN) arhitekturi, AMD Radeon R9 270 grafičke kartice takođe podržavaju i „Mantle“, industrijski-priznatu tehnologiju razvijenu od strane AMD-a kako bi se današnjim vodećim proizvođačima video igara pružila prilika da u potpunosti iskoriste snagu GNC-pokretanih jezgara i u PC računarima i igračkim konzolama.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Sapphire ubacije Battlefield 4 u paket

Izvor: ITsvet.com, 14.Nov.2013

Battlefield 4 je jedna od najuzbudljivijih i najrealsitičnijih igara koje su predstavljene u poslednje vreme, a ova igra svakako radi najbolje na karticama baziranim na GCN arhitekturi. Kompanija Sapphire je predstavila svoju specijalnu ediciju glavnog R9 290X modela koja se isporučuje sa specijalnim...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.