ADATA predstavlja najnovije inovacije na sajmu IFA 2018

Izvor: ItRešenja.com, 24.Avg.2018, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA predstavlja najnovije inovacije na sajmu IFA 2018

ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula i NAND fleš proizvoda, predstaviće svoja najnovija rešenja i proizvode na IFA 2018 sajmu u Berlinu (Messe Berlin, IFA My Media, paviljon 17, štand 120). Među izloženim proizvodima biće ADATA-in najnoviji igrački hardver uključujući RGB DDR4 memorijske module, PCIe SSD-ove i dodatnu opremu. Uz to, ovom prilikom biće prikazana i nova microSDXC memorijska kartica klase A1 velikog kapaciteta i robusni spoljašnji hard disk (HDD).
>> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com <<
Izvanredne performanse i stil

Ponudu XPG proizvoda za igrače predvodi memorijski modul SPECTRIX D80 – prva RGB DDR4 memorija na svetu sa hibridnim vazdušno-tečnim sistemom hlađenja. Koristi spoj hermetički zatvorenog hladnjaka sa neprovodljivom tečnošću i aluminijskog hladnjaka. Hladnjak sa tečnošću u potpunosti je osvetljen RGB osvetljenjem koje se može programirati i koje mu daje upečatljiv izgled koji će igrači i entuzijasti koji sami sklapaju svoj računar znati ceniti. Osim toga, na štandu će biti predstavljen i DDR4 RGB memorijski modul SPECTRIX D41 sa taktom većim od 4600 MHz. Ovaj memorijski modul podržava platforme Intel® X299 i AMD AM4/Ryzen i prepoznatljiv je po živahnom RGB osvetljenju koje se može prilagoditi pomoću aplikacije XPG RGB Sync i raznih drugih softvera za kontrolu osvetljenja.

Ostali XPG proizvodi za igrače izloženi na štandu biće nove slušalice i pojačalo s podrškom za virtuelni okružujući zvuk (7.1), te RGB tastatura i gejmerski miš. Tu će se naći i nekoliko PCIe SSD-ova velike brzine uključujući modele SX6000 Pro i GAMMIX S5, koji za PC entuzijaste predstavljaju izvrsnu alternativu SATA SSD-ovima jer nude tri do četiri puta veće brzine.

Novi nivo uživanja u aplikacijama i multimedijalnim sadržajima

ADATA će predstaviti microSDXC memorijsku karticu kapaciteta 512 GB, vodeću u branši, s brzinama čitanja/pisanja do 100/85 MB/s. Zadovoljava zahteve klase V30 u pogledu brzine i prve klase performansi aplikacija (A1) jer nudi brze prenose video-zapisa i performanse mobilnih aplikacija. Uz veliki kapacitet od 512 GB predstavlja i izvrsno proširenje za skladištenje dodatnih fotografija, video-zapisa, pesama i drugih digitalnih multimedijalnih sadržaja.

Hard disk koji dobro podnosi pritisak

ADATA-in hard disk HD830 robusni je spoljašnji uređaj za skladištenje velikog kapaciteta koji nudi vrhunsku zaštitu podataka korisnika i proizvodi se sa kapacitetom 5 TB. Nosi oznaku IP68, što znači da je otporan na vlagu i prašinu, da je načinjen od inovativnog materijala, te ga odlikuje inovativan strukturni dizajn koji može podneti pritisak od 3000 kg. HD680 karakteriše i otpornost na udarce na nivou vojnih proizvoda, što omogućuje da neoštećen podnese padove sa velikih visina.

Svakodnevno pomaganje korisnicima

Tokom sajma na štandu će se moći videti i ADATA eksterne baterije i punjači spremnici za napajanje i punjači, uključujući D8000L eksternu bateriju sa ugrađenim LED svetlom od 200 lumena, a koja je osvojila nagradu IF Design; zatim automobilski punjač CV0525 s praktičnim dužim kablom; USB stanica za punjenje CU0480QC sa pet USB priključaka, kao i dve podloge za bežično punjenje CW0100 i CW0050 s certifikatom Qi.

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.