ADATA predstavlja UV210 USB fleš memoriju

Izvor: PCAxe.com, 05.Apr.2016, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA predstavlja UV210 USB fleš memoriju

ADATA je predstavio UV210 USB fleš memoriju, čvrste izrade i u metalik šampanj zlatnoj boji. UV210 USB fleš memorija donosi stil, jednostavnost i izdržljivost u kućištu izrađenom od čvrste legure cinka.
UV210 sa završnom peskiranom metalik obradom i elegantnim linijama će korisnicima ponuditi personalni uređaj za skladištenje podataka sa stilom. Ova fleš memorija je izrađena od legure cinka što je čini znatno izdražljivijom u odnosu na plastične USB fleš memorije. UV210 nema kapicu koju možete da izgubite, što ga čini urednijim i jednostavnijim za korišćenje, kako bi bolje odgovarao na prohteve dinamičnog urbanog življenja. Sve što treba da uradite je da ga povežete, sačuvate željene podatke i izvučete iz priključka. 

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.