ADATA XPG SX930 240GB

Izvor: PCAxe.com, 21.Jul.2016, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA XPG SX930 240GB

Za gejmere i overklokere  
U dva navrata smo imali na testu predstavnika iz Premier SP550 serije kapaciteta 120 i 240GB. U pitanju su bili SSD-ovi pristupačne cene, solidnih perfrormansi sa odličnim propratnim i softverskim paketom.
Pre neki dan nam je na test došao predstavnik XPG serije – XPG SX930 kapaciteta 240GB. XPG stoji za Xtreme Performance Gear tako da nadamo se da svima postaje jasnije da je model čiji test danas čitate namenjen malo zahtevnijim korisnicima.
Ono što je zanimljivo je njegova cena koja ga smešta u srednju klasu, kao i petogodišnja garancija, te ako su mu performanse u skladu sa oznakama može biti vrlo zanimljiv izbor. Pa da ne davimo dalje...

Nastavak na PCAxe.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta PCAxe.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta PCAxe.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.