ADATA Premier Pro SP310 mSATA SSD

Izvor: ITsvet.com, 15.Avg.2013, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ADATA Premier Pro SP310 mSATA SSD

Kompanija ADATA je najavila predstavljanje Premier Pro SP310 mSATA solid state drive-a. Ovaj drive je namenjen korisnicima koji traže troškovno efikasni upgrade na SATA III specifikacije pri čemu SP310 podržava Intel Smart Re4sponse tehnologiju SRT, koja dopušta korišćenje mSATA SSD-a kao cache drive-a u konjukciji sa tradicionalnim hard diskom. Ova hibridna konfiguracija isporučuje brzine uporedive sa sistemima sa SSD-om kao primarnim drive-om. SP310 mSATA SSD je superiorna opcija za upgrade-ovanje performansi vašeg laptopa ili dekstop sistema. On donosi sve prednosti solid state skladištenja: smanjenu toplotu u buku, nisku potrošnju energije.
Pogledaj vesti o: Intel

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

HP Envy 700-030qe desktop računar

Izvor: ITsvet.com, 16.Avg.2013, 07:33

U vreme kada desktop računari se prodaju u sve manjem obimu i dalje postoji manja, ali lojalna ciljna grupa za ovakve modele. To zna i kompanija HP koja je predstavila jednu interesantnu desktop konfiguraciju. Model oznake HP Envy 700-030qe je iznad prosečan računar koji karakteriše cena od $1450....

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.