5GDNA – novi partner organizacije 3GPP

Izvor: ItRešenja.com, 29.Okt.2020, 01:53

5GDNA – novi partner organizacije 3GPP

3GPP nedavno je objavio da je 5G Savez determinističkog umrežavanja (5G Deterministic Networking Alliance – 5GDNA) postao njegov partner za zastupanje na tržištu (MRP), što ga čini trećim članom organizacije iz 5G vertikalne industrije, pored 5G automobilskog udruženja (5G Automotive Association -5GAA) i 5G saveza za povezane industrije i automatizaciju (5G Alliance for Connected Industries and Automation – 5G-ACIA). Ovo partnerstvo pokazuje porast uticaja 5GDNA u 5G standardima i 5G >> Pročitaj celu vest na sajtu ItRešenja.com << B2B industriji, što će doprineti ubrzanju korišćenja mogućnosti 5G determinističkog umrežavanja (5GDN),  industriju voditi ka pružanju determinističkog iskustva, i otvoriti prostor za istraživanje novih mogućnosti.

Tim povodom, Jason Dai, predsednik 5GDNA i predsednik Odeljenja za strategiju i poslovni razvoj Cloud Core Networks kompanije Huawei je rekao: “5GDN je kamen temeljac industrijske digitalne transformacije, a pridruživanje 3GPP-u kao MRP predstavlja glavnu prekretnicu za razvoj 5GDNA. Pozivamo i druge industrijske partnere da nam se pridruže i ostanu posvećeni otvorenosti, saradnji i zajedničkom uspehu. Naš cilje je da dobro iskoristimo industrijski presedan kako bismo verifikovali tehničku i komercijalnu izvodljivost 5GDN-a, da formulišemo industrijske standarde i politike kako bi podržali veliku komercijalnu upotrebu 5GDN-a, i da probijemo zidove koji postoje u tehnologiji, poslu, industrijskom ekosistemu, politikama i propisima, kako bi zajedno ušli u uspešnu budućnost 5G industrije.”

Nastavak na ItRešenja.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ItRešenja.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ItRešenja.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.