5-ti Nordeus Hackathon 12. decembra

Izvor: NC magazin, 09.Apr.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

5-ti Nordeus Hackathon 12. decembra


Nordeus petu godinu za redom organizuje takmičenje u razvoju video igara - Nordeus Hackathon, najveći game jam u ovom delu Evrope. Ove godine će se održati se 12. decembra 2015. u prostorijama kompanije u Beogradu.

Nordeus Hackathon se vremenom, baš kao i sama kompanija, razvio u jedan od najprepoznatljivijih brendova industrije igara u regionu i u petoj godini održavanja nastavlja da postavlja nove standarde. Iako je inicijalno osmišljen kao takmičenje namenjeno developerima igara svih nivoa znanja, ove godine na prijavu poziva prvenstveno profesionalce kako iz indi tako i iz postojećih poznatih regionalnih i svetskih studija.
Opširnije...

Nastavak na NC magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NC magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NC magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.