3DS ima drugačiju strategiju od PS Vita

Izvor: ITsvet.com, 31.Avg.2013, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

3DS ima drugačiju strategiju od PS Vita

Nintendo i Sony imaju fundamentalno različite strategije kada je reč o odgovarajućim konzolama dve kompanije 3DS i PlayStation Vita, navodi rukovodilac za marketing pri kompaniji Nintendo Scott Moffitt. On je rekao da je Sony-jev pristup da proširi iskustvo igranja u dnevnoj sobi za igrače koji su u pokretu, dok je Nintendo-va ambicija da kreira potpuno jedinstveni doživljaj koji odgovara scenariju kada igrač ima sam ograničeno vreme za igranje. On je istakao da je verovanje kompanije da su ova dva pristupa igranja potpuno različiti i da je logično da svaka kompanija brani svoj stav.

Nastavak na ITsvet.com...






Povezane vesti

Nintendo o konkurenciji

Izvor: ITsvet.com, 01.Sep.2013, 10:30

U poređenju sa Xbox One i PS4 konzolama, Wii U je jedini sistem naredne generacije koji je uradio nešto drugačije, navodi rukovodilac ove kompanije za Marketing Scott Moffitt. On je objasnio da funkcionalnost drugog ekrana Wii U preko GamePad-a predstavlja novi način igranja koji nije dostupan od...

Nastavak na ITsvet.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.